21 Aralık 2014 Pazar

Şimşek, 2014'ün en başarılıları arasında

Türkiye'nin online uluslararası ticaret portaline hoşgeldiniz...
Şimdi üye olun, online uluslararası satışa başlayın


Portalimiz'de neler yapabilirsiniz?

Ücretsiz üye olabilirsiniz.
%70 devlet hibe desteğinden faydalabilirsiniz
Şimdi talepleri değrlendirip ihracata başlayabilirsiniz
Alım talpeleri yayınlayabilirsiniz
Satış talebi yayınlayabilirsiniz
Uluslararası online portalde ürün tanıtımı yapabilirsiniz
Şirket bilgilerinizi yayınlayabilirsiniz
Sosyal medya bağlantıları verebilirsiniz
Anında online mağaza oluşturup satışa başlayabilirsiniz
ilgilendiğiniz ürünlere mesaj gönderebilirsiniz
İlgilendiğiniz firmalara mesaj gönderebilirsiniz
Videolu ürün tanıtımı yapabilirsiniz
Paypal bağlantılı satış yapabilirsiniz

hemen şimdi üye olun fırsatları yakalayın...

Şimşek Bisküvi, 2014'ün en başarılı Anadolu Markaları'na seçildi.
Bien Kruvasan ve Twitto markalarıyla adından söz ettiren Şimşek Gıda, her yıl en başarılı markaların ödüllendirildiği Anadolu Markaları'nın arasında yer aldı. Bu yıl 8.'si düzenlenen yarışmanın ödül töreninde Şimşek Gıda Genel Müdürü Erol Şimşek; ödülünü, Capital Dergisi Haber Müdürü Şeyma Öncel Bayıksel'in elinden aldı.
 
Yılın en başarılı markalarının belirlendiği Anadolu Markaları ödüllerinde Şimşek Gıda, Büyük İşletmeler – İmalat kategorisinde ödüle layık görüldü. İstanbul Marriot Şişli Hotel'de yapılan ödül törenine çok sayıda yönetici ve işadamı katıldı. 
 
Şimşek Gıda Genel Müdürü Erol Şimşek, ödülünü Capital Dergisi Haber Müdürü Şeyma Öncel Bayıksel'in elinden aldı. Genel Müdür Şimşek, markalaşma stratejisiyle fark yaratan kurumlara ödül verilen Anadolu Markaları arasında yer almaktan mutluluk duyduklarını belirtti.  
 
Anadolu Markaları ödülleri için bu yıl 170'e yakın başvuru yapılmıştı. Anadolu Markaları ödülleri, İstanbul dışında faaliyet gösteren illerdeki işletmelerde marka bilincini yerleştirmede ve marka olma yolunda ilerleyenlerin başarı öykülerini ödüllendirmede önemli bir etkinlik olma özelliğini taşıyor. 

wheels from, bag making machine suppliers, weaving machine, cold coil, wood making machine, synthetic leather suppliers, Members Only, wheels in china, shower cabin china, china moving head, china alloy wheels, cell phone pockets, artificial leather manufacturer products cheap, china trading, chinese wholesale

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder