21 Aralık 2014 Pazar

Finansal veriler de artık 'bulut'ta

Türkiye'nin online uluslararası ticaret portaline hoşgeldiniz...
Şimdi üye olun, online uluslararası satışa başlayın



Ücretsiz üye olabilirsiniz.
%70 devlet hibe desteğinden faydalabilirsiniz
Şimdi talepleri değrlendirip ihracata başlayabilirsiniz
Alım talpeleri yayınlayabilirsiniz
Satış talebi yayınlayabilirsiniz
Uluslararası online portalde ürün tanıtımı yapabilirsiniz
Sosyal medya bağlantıları verebilirsiniz
Anında online mağaza oluşturup satışa başlayabilirsiniz
ilgilendiğiniz ürünlere mesaj gönderebilirsiniz
İlgilendiğiniz firmalara mesaj gönderebilirsiniz
Videolu ürün tanıtımı yapabilirsiniz
Paypal bağlantılı satış yapabilirsiniz


Türkiye'nin ilk bulut tabanlı ve kullanıcı dostu finans yönetim uygulaması Paraşüt, gelir-gider yönetiminde işletmelere kolaylık sağlıyor.

İlk olarak 50 milyon dolar büyüklüğünde Hollanda merkezli girişim sermayesi şirketi Revo Capital’den yatırım alan Paraşüt, bulut tabanlı fatura yönetim hizmeti veren bir site. 225 milyon dolar büyüklüğündeki girişim sermayesi  fonu olan Ribbit Capital'den yatırım alan Paraşüt, Türkiye’nin Silikon Vadisi'nden yatırım çeken ilk kurumsal teknoloji (B2B) şirketi oldu.
 
Paraşüt kullanıcıları, Kasım ayında sunulmaya başlayan online tahsilat hizmeti ile fatura kesiminden tahsilata kadar olan tüm süreci tek bir noktadan yönetmeye başladı. Sabit ve yalın komisyon oranları ile sunulan ve herhangi bir teknik çalışma gerektirmeyen online tahsilat hizmetini kullanmak için uygulamaya üye olmak yeterli.
 
 e-Fatura hizmeti de sunacak
 
Ocak ayından itibaren Paraşüt, işletmelere e-Fatura hizmetini de sunmaya başlayacak.  e-Fatura hizmeti işletmelere hem maliyet hem de operasyonel yükü hafifletmesi açısından çok büyük avantajlar sunacak. e-Fatura hizmeti ile fatura yazdırma, kurye ile gönderme, takip süreci bitecek. Kısa sürede oluşturulan bir fatura, bir tıkla anında alıcısına ulaşarak tahsilatları hızlandıracak.
 
İşletmeler için bir finansal kontrol paneli niteliği taşıyan uygulama fatura ve ödeme planı oluşturma, tahsilat ve ödeme takibi, ödenmesi gereken KDV, nakit akışı, şirket harcamaları, satış ve alışlardaki büyüme eğilimi gibi bilgi ve gereksinimleri gerçek zamanlı tek elden yanıtlıyor.

wheels from, bag making machine suppliers, weaving machine, cold coil, wood making machine, synthetic leather suppliers, Members Only, wheels in china, shower cabin china, china moving head, china alloy wheels, cell phone pockets, artificial leather manufacturer products cheap, china trading, chinese wholesale

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder