29 Aralık 2014 Pazartesi

2015'e İhracatla Başlayın... Hem siz KAZANIN Hem TÜRKİYE KAZANSIN DİYE



Şimdi Size uygun üyelik paketini seçin üye olun;


 
Exportaworld.com-net: E-ihracat ve ticareti kolaylaştıran bir portal dir.
 
- Uluslararası endüstride profesyonel iş platformunda size fırsat sunuyor.
- E-ticarete ve e-ihracata yenilikçi bir yaklaşımdır.
- Exportaworld.com - net'e üye olarak uluslararası fırsatları yakalayabilir yeni müşteri portföyü oluşturabilirsiniz.
 
- Basit ve kolay kullanıma sahip olan exportawolrd.com- net'e üyelik yapıp bir defaya mahsus ürün ve hizmetlerinizi girmeniz yeterlidir.
- Portalimizi ziyaret eden yerli ve yabancı alıcılar aradıkları ürün üzerinden size ulaşabilir ve sizinle direk irtibata geçebilirler.
 
Neden exportaworld.com- net'e üye olmak gerekir?
 
- Exportaworld.com- net online e-ticaret ve e-ihracat platformu günlük ve aylık binlerce ziyaretçi tarafından ziyaret edilir. Uluslararası
-Piyasada her gün yeni ürünler ve tedarikçiler arayan firmalar artık internette bu işlemi yapıyor. Portalimizde kayıtlı binlerce ürün seçeneğinden dolayı arama motorlarında ve yurtdışında yapılan reklamlarından dolayı portalimize ulaşmakta ve kayıtlı ürünleri sorgulamaktadır.
 
Kendi web sitemiz var, Size neden ihtiyaç duyalım!
- Sizin web sitenizdeki yayınlalan ürün sayısı ile bizim portalimizde yayınlalan ürün sayısı, firma ve ürün çeşitliliğinden dolayı bizim bulunabilirliğimizi arttırmaktadır. Dünya sıralaması, sitenin günlük yenilenmesi, sitenizin günlük ziyaretçi oranları vb. bir çok etken vardır.
 
 
- Exportaworld.com T.C Ekonomi Bakanlığı Ön onaylı bir ihracat portalidir. Firmanız LTD veya A.Ş ise bize yıllık ödediğiniz bedelin
%70 'ini T.C Ekonomi Bakanlığı Hazine üzerinde hibe olarak size geri iade etmektedir. T.C Ekonomi Bakanlığı yaklaşık 2-3 ay gibi kısa bir sürede içerisinde işlemlerini bizim halledeceğimiz kısa bir prosedürle sizin banka hesabınıza iadesini yapmaktadır. Exportaworld.com sizin yaptığınız yurt içi ve yurtdışı ticaretten hiç bir şekilde komisyon talep etmez. (Ekte maliyet bölününü inceleyiniz.)
 
Exportaworld.com - net yenilikçi bir e-ticaret ve e-ihracat platformudur.
 
- Uluslararsı ticarette rekabetçi fiyatlarla ürün almak yada satmak maliyetleriniz ne kadar düşük olurla o kadar şanlı olursunuz.
- Exportaworld.com - net size masa başında her gün yurtdışından gelen satın alma tekliflerini ve alıcı firmanın iletişim bilgilerini ulaştırmaktadır.
- Sizin yapmanız gereken sıfır masraf, o maliyet ile müşteriye e-mail veya telefon yoluyla ulaşıp anlaşmanızdır. Ayrıca size ulaşan alıcı taleplerini cevaplamanız gerekmektedir.
 
Ücretsiz ilk adım desteği nedir?
 
- Firmanıza ulaşan talepleri ilk 3 herhangi bir ücret talep etmeden bizim tercümanlarımız sizin adınıza çevirip size iletmektedir siz sadece bizden gelen maili karşı tarafa gönderip işlemlerinizi başlatabilirsiniz.
 
  
Exportaworld.com'a üye olmak için 10 neden.
 
1-  Hemen uluslararası mağaza oluşturup satışa başlama
2- Müşteri tabanınızı büyütmek
3- Online e-ticaret ve e-ihracat alanında olmak
4- Komisyonsuz aracısız ihracat yapmak
5- Online taleplere ulaşabilir olmak
6- Seçtiğiniz dillerde şirket profili ve ürün yayınlama
7- Doğrudan alıcı ile temas kurmak
8- Exportaworld.com'da ve bağlı diğer sitelerde reklam yayını
9- Dünya çapında bir platformda üyelik
10- Sektör ve kategori seçmeksizin ihracat
11- Her zaman kullanılabilir portalda olmak
 
Üye oldum! ama dış ticaret departmanım ve elemanım yok diyorsanız!
 
- Exportaworld com- net sizlere o konuda da yardımcı olmaktadır.
 
Nasıl mı?
- Firmamızın çözüm ortağı olarak çalıştığımız Dış ticaret firmaları sizlere küçük bedeller ödeyerek sadece takıldığınız kısımda çözüm üretmektedir.
 
- Örneğin Dış ticaret elemanınız var ama gümrük ve nakliye elemanınız yok, hemen biz ulaşın sadece gümrük ve nakliye sorunuzu çözmenize yardımcı olalım.
Birlikte çalışmak dileği ile
İşlerinizde Kolaylıklar Dileriz.
http://www.exportaworld.net       19 Dilde      Şimdi online mağaza açın Satışa Başlayın...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder