21 Aralık 2014 Pazar

Avrupa yazılım pazarına Almanya ile açılacak


Türkiye'nin online uluslararası ticaret portaline hoşgeldiniz...

Şimdi üye olun, online uluslararası satışa başlayın


Portalimiz'de neler yapabilirsiniz?

Ücretsiz üye olabilirsiniz.
%70 devlet hibe desteğinden faydalabilirsiniz
Şimdi talepleri değrlendirip ihracata başlayabilirsiniz
Alım talpeleri yayınlayabilirsiniz
Satış talebi yayınlayabilirsiniz
Uluslararası online portalde ürün tanıtımı yapabilirsiniz
Şirket bilgilerinizi yayınlayabilirsiniz
Sosyal medya bağlantıları verebilirsiniz
Anında online mağaza oluşturup satışa başlayabilirsiniz
ilgilendiğiniz ürünlere mesaj gönderebilirsiniz
İlgilendiğiniz firmalara mesaj gönderebilirsiniz
Videolu ürün tanıtımı yapabilirsiniz
Paypal bağlantılı satış yapabilirsiniz


hemen şimdi üye olun fırsatları yakalayın...


Arnilnet, bir yıl içinde Almanya'da ayrı bir firma açmayı planlıyor.
Yılı projelerde yüzde 40 büyüme ile kapatmaya hazırlanan yazılım şirketi Arnilnet, ihracat çalışmalarına odaklandı. Şirket, şu an yüzde 15-20 civarında olan cirosundaki ihracat payını artırmak için düğmeye bastı.
 
Projeleri hakkında bilgi veren Arnilnet Bilgisayar İletişim Hizmetleri Yazılım Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi İdari Koordinatörü Serkan Aksoy, bir yıl içinde Almanya'da ayrı bir firma açmayı planladıklarını söyledi. Aksoy, "Yapının nasıl kurulması gerektiği üzerinde çalışmalarımız sürüyor. Türk markası olarak Türkiye'de satış yapmak sıkıntılı oluyor. Maalesef hizmet sektörüne bakış açısı çok farklı. Bu nedenle Almanya'da yeni bir marka yaratacağız. Alman markası adı altında bizim de olduğumuz coğrafyalara girmeyi amaçlıyoruz. Öncelikli hedefimiz Avrupa pazarı. Örneğin Polonya sağlık sektörünü destekliyor. Bu doğrultuda fuarlara katılmayı planlıyoruz. Aynı şekilde Azerbaycan'da da girişimlerimiz olacak" dedi.
Yazılımlarının birçok dile entegre çalıştığını vurgulayan Aksoy, özellikle Arabistan ve Afrika'da ciddi iş ortakları bulunduğunu söyledi. Türkiye'nin ilk servis sağlayıcıları arasında bulunduklarını ve bugün gelinen noktada proje bazlı satışlar yaptıklarını belirten Aksoy, "Ciromuzun yüzde 95'ini sağlık kuruluşlarına yönelik yaptığımız projeler oluşturuyor. Ürünü satıyor ya da kiralıyoruz. Kamu hastaneleri, özel hastaneler ve doktor muayenehanelerine yönelik toplam üç yazılımımız var. Bunlar kendimize ait ve tamamen yerli üretim" diye konuştu.
 
"Tipplus" ile sağlık personelinin yükünü hafifletiyor
 
Aksoy, "Tipplus" adını verdikleri hastane bilgi yönetim sistemi yazılımlarının yönetimsel modüllerle hastane yönetiminin, tıbbi modüllerle de sağlık personelinin yükünü hafifleterek, sektör sorunlarını en aza indirgemeyi amaçladığını belirtti. Aksoy, "Hastane yazılımımıza ek olarak web tabanlı satınalma, web tabanlı randevu sistemi, web tabanlı laboratuvar sonuç verme sistemi, telefonla randevu sistemi, radyoloji bilgi sistemi, radyolojik görüntüleme ve arşivleme sistemi, KIOSK destekli hasta tanıma ve yönlendirme sistemleri ile KIOSK destekli öğrenci tanıma ve yönlendirme sistemleri de tamamen firmamız tarafından geliştirilmiş çözümlerimiz" bilgisini verdi.
 
60'ın üzerinde modül kullandıklarını ve programı edinenlerin ayrıca ticari yazılım almasına gerek olmadığını dile getiren Aksoy, şu an yurtiçi ve yurtdışı olmak üzere 35'in üzerinde yerle çalıştıklarını aktardı. "Tradeplus" adlı ticari entegre yazılımlarının da özellikle KOBİ'ler tarafından yoğun ilgi gördüğünü söyleyen Aksoy, kullanım kolaylığının yazılımın önemli avantajlarından olduğunu söyledi. Aksoy, ayrıca personel devam kontrol sistemleri, yemekhane ve yemek sanayi otomasyonu, kuru temizleme ve konut yapı sektörlerine yönelik programlarının olduğunu da sözlerine ekledi.

wheels from, bag making machine suppliers, weaving machine, cold coil, wood making machine, synthetic leather suppliers, Members Only, wheels in china, shower cabin china, china moving head, china alloy wheels, cell phone pockets, artificial leather manufacturer products cheap, china trading, chinese wholesale

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder