8 Şubat 2015 Pazar

Mermer testere gövdeleri Omas testere’den

Kullanmış olduğunuz testerelerin ham-maddesini Yurt dışından ithal edilmiş olup, tesisimizde günümüz teknolojisiyle ısıl işlemden balansına kadar imalatın her karesinde minimum hata ile Uluslararası standartlarda üretilmektedir.  Buna göre kullanıcı hatalarını en aza indirip ürünlerimizden yüksek verim alınması için yapılmasında fayda görülen uygulamalar kullanıcının menfaatine olacaktır.
http://tr.exportaworld.com/tr_TR/space/omasmetal/urunler

Testerenin kesici dişleri, testere üretimi yapan dünyanın çeşitli ülkelerinde olduğu gibi ülkemizde de garanti kapsamı dışındadır.
»» Testere makineye bağlanmadan önce milin balansına bakılıp, rulman’ ın arızalı olup olmadığı kontrol edilmelidir. Arızalı rulman, makinenin ses yapmasına ve testerenin  balanslı dönmesine neden olur.
»» Bağlantı flanşlarının yüzeyinde oksitlenme ve çapalanma olup olmadığı kontrol edilmeli, varsa temizlenmelidir. Aksi takdirde testere balans yapar.
»» Mil oksitlenip deforme olabilir, dolayısıyla testerenin mile bağlandığı yerde boşluk oluşur buda testerenin ön balans yapmasına neden olur. Ön balans yapan testere ise malzemeye girişte dalma yapıp dişlerin kırılmasına neden olur.
»» Bağlantı flanşlarının ölçüleri standart olmalıdır, aksi takdirde testere balansı dönebilir. Buda makine da sarsıntı meydana getirir çalışmayı zorlaştırır.
»» Kesilecek malzemeye, testereyi yavaşça motor devri azalmayacak şekilde değdirin. Kesme işleminde kaydırıcı yağ kullanınız.
»» Kesilecek malzemenin boyutu ve kalınlığına göre ilerleme adımını iyi ayarlayınız.
»» Testerenin malzeme üzerinde kesme çapağı 1.5 mm’i geçmemelidir.
»» Testere kesim anında zorlanıyor, sıkışıyor  veya ısınıyorsa testerenin bilenmesi gerekir. Bileme anında dişlerin orijinal formunu muhafaza ediniz.
»» Sık bilenen testerenin ömrü uzar.
»» Eksik dişli testere kullanmayınız.
Testerelerimiz  crom vanadiumlu çelikten  imal edilmiş olup, sürtünmeye ve aşınmaya karşı dayanıklıdır.
Profil testereleri; profil, köşebent, boru vs. kesiminde kullanılır.
Mermer testere gövdeleri; mermer, granit, beton, asfalt kesiminde kullanılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder