21 Aralık 2014 Pazar

Uzay, sektördeki kaliteyi yükseltecek

Türkiye'nin online uluslararası ticaret portaline hoşgeldiniz...
Şimdi üye olun, online uluslararası satışa başlayın


Ücretsiz üye olabilirsiniz.?
%70 devlet hibe desteğinden faydalabilirsiniz
Şimdi talepleri değrlendirip ihracata başlayabilirsiniz
Alım talpeleri yayınlayabilirsiniz
Satış talebi yayınlayabilirsiniz
Uluslararası online portalde ürün tanıtımı yapabilirsiniz
Şirket bilgilerinizi yayınlayabilirsiniz
Sosyal medya bağlantıları verebilirsiniz
Anında online mağaza oluşturup satışa başlayabilirsiniz
ilgilendiğiniz ürünlere mesaj gönderebilirsiniz
İlgilendiğiniz firmalara mesaj gönderebilirsiniz
Videolu ürün tanıtımı yapabilirsiniz
Paypal bağlantılı satış yapabilirsiniz

hemen şimdi üye olun fırsatları yakalayın...

Uzay Mutfak, günlük 30 takım mutfak üretim kapasitesine ulaştı.
Hazır mutfak ve banyo dolapları sektöründe "bir günde teslim" sloganıyla yola çıkan Uzay Mutfak, kapasitesini artırdı. Şirket, günde 30 takım mutfak üretiyor.
 
Uzay Mutfak Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çiçek, bayi ağını da genişlettiklerini belirtti. Şirketlerinin kuruluşundan bu yana geçen süre içerisinde, hazır mutfak ve banyo sektörünün tanıtımına katkıda bulunmaya çalıştıklarını vurgulayan Çiçek, "10 yıl önce Gebze Güzeller Organize Sanayi Bölgesi'ndeki yeni fabrikamıza taşındık. Ve şirket olarak sektörle ilgili birçok yeni yatırımı hayata geçirdik. Sektördeki kaliteyi her geçen gün yükseltmeye çalışıyoruz" dedi. 
 
"Ürün gamımızı yalnızca mutfak ve banyo dolapları konusunda sınırlı tutmayı başararak, günlük 30 takım mutfak üretim kapasitesine ulaştık" açıklamasını yapan Çiçek, üretim kapasitelerini de artırdıklarını söyledi. Kullandıkları hammaddeleri yurtiçinde ve yurtdışında konusunda uzman firmalardan temin ettiklerini vurgulayan Çiçek, "Hammaddeleri temin etme konusunda gösterdiğimiz hassasiyeti üretim aşamalarında da gösteriyoruz. Ayrıca şirketimiz, TSE Kalite Belgesi'ne ve Üretim Yeri Yeterlilik Belgesi'ne sahip" diye konuştu.

wheels from, bag making machine suppliers, weaving machine, cold coil, wood making machine, synthetic leather suppliers, Members Only, wheels in china, shower cabin china, china moving head, china alloy wheels, cell phone pockets, artificial leather manufacturer products cheap, china trading, chinese wholesale

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder